П`ятниця, 29.03.2024, 04:46
Вітаю Вас Гість | RSS

...

Меню сайту

Головна » 2017 » Грудень » 26 » Родинне свято
10:37
Родинне свято

Все починається з любові.

  А й справді!  Усе починається з любові. З любові до рідної домівки, до рідної матері, до рідного села. І любов до України починається з любові до батьківщини, до родини. В цьому переконалися учасники чудового дійство – родинного свята під назвою « Тільки одна на Землі – Україна, а ми – її доньки й сини», яке ось уже багато років  проводиться в Калюсецькому НВК. Цього дня чекали, до нього готувалися. Надзвичайне патріотичне піднесення, духовне єднання оволоділо всіма присутніми на святі. Діти своїми віршами, піснями, танцями висловлювали велику любов і повагу до своїх родин: до матерів, татусів, бабусь і дідусів. Чудовий  музичний супровід, який забезпечили вчитель  інформатики Яковишина А.В., яскраві костюми, участь у виступах молодих учителів підсилили враження від свята.

Дотепними виявилися сценки, у яких проявили свої таланти шестикласники Александрівський О. та Яковишин В. та дев’ятикласники Янков О., Гайбура О., Гайбура В., Кучер О.

А ще глядачі були приємно вражені, коли вчитель музики Задрина В.В., якого вже 37 років звикли бачити лише з баяном, вийшов з гітарою і заспівав з дівчатками таку задушевну пісню «Доня моя, донечка».

А потім зал переставав дихати, завмирав, щоб розібрати, які слова кажуть своїм мамам трирічна Аріадна Кушлак та чотирирічна Соломійка Кльоц.

Не втримались від участі у концерті колишні випускники школи Ковалюк Ю. і Мельник В. Вони без підготовки зіграли сценку «Бабуся у банку».

Найзворушливішою частиною родинного свята став вихід усіх дітей із символічними червоними сердечками, які вони подарували кожен своїй мамі. А на тих сердечках найкращі слова побажань найріднішим людям.

Серце радіє у нас, вчителів старшого покоління, директора НВК Герасимчук О.А., коли спостерігаєш за такими чудовими дітьми, за молодими, красивими, талановитими вчителями Яковишиною А.В., Полтарак А.В., Александрівською І.М., Чайковською І.М., які прийшли нам на зміну. Дітей гарно підготували і самі взяли участь у родинному святі. Вдвічі приємно, що всі вони закінчували нашу школу.

 Не хочеться думати про те ,що колись наші можновладці, прикриваючись державними інтересами, залишать українські села без шкіл, справжніх осередків духовності, де діти, оточені турботою і любов’ю батьків і вчителів, долучаються до народних цінностей.

Родинне свято в Калюсецькому НВК вкотре переконує, що наші діти – справжні українці, вони ніколи не забудуть хто вони, чиї вони діти і якого вони роду.

Данілова Л.В.,

вчитель  української мови та літератури

Калюсецького НВК

Переглядів: 549 | Додав: Alina2010 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Годинник

Хмельницька обл., Віньковецький район, с.Калюсик, вул. Центральна, 56 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz